Forgalomkorlátozás az M7-es autópálya somogyi szakaszán

2023. 07. 28., p - 23:33
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halálos baleset történt Balatonvilágos térségében, amely miatt a főváros felé félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 7-es számú főútvonalra terelik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. július 28-án 22 óra 23 perckor az M7-es autópálya 96. kilométerszelvényben Nagykanizsa irányába közlekedett egy gépkocsi, amelynek vezetője átszakította a belső szalagkorlátot és összeütközött két szemből érkező autóval. A balesetben négyen megsérültek, valamint egy 42 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök az autópályát a főváros irányába a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A forgalmat Siófok-Sóstónál, a 98. kilométerszelvényben a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Balatonvilágosnál, a 90. kilométerszelvényben lehetséges.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.