„Házhoz megyünk!” Tolna megyében is

2015. 11. 20., p - 14:20
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Szakemberektől kérhetnek segítséget az állampolgárok.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. november 20-án 13 órakor Szekszárdon, a TESCO áruházban nyitotta meg a 2016. május végéig tartó országos rendőrségi vagyonvédelmi program megyei kampányát.

 

A kampánysorozatot a lakosság vagyonbiztonságának óvása hívta életre, amely kezdeményezés – az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása által – segít a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorításában és támogatja az állampolgárok vagyonvédelmét.

A program elsődleges célja, hogy az állampolgárok közvetlenül a szakemberektől kaphassanak tanácsokat és ajánlásokat. A programsorozat bemutatóinak a TESCO Hipermarket ad otthont.

 

A rendezvényt Molnár Gábor r. ezredes, főkapitány-helyettes nyitotta meg, ezt követően Daubner Gabriella. r. alezredes, a bűnmegelőzési alosztály vezetője és Orsós Zoltán r. őrnagy, kiemelt főelőadó tájékoztatta a sajtó képviselőit, valamint az érdeklődőket a programról.

Az eseményen részt vett az Oktel Kft. vagyonvédelmi cég, a Hircomp Kft. vagyonvédelmi cég, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., a Vagyonvédelmi Kamara, a Szekszárd Megyei Jogú Város Ökormányzata és a Szekszárdi Polgárőr Egyesület képviselője is. A programban a rendőrségnél közösségi szolgálatot teljesítő diákok is részt vesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.