Házhoz mennek

2015. 10. 14., sze - 12:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Komárom-Esztergom megyében három információs ponton várják azokat, akik vagyonbiztonsági tanácsot kérnek.

Komárom-Esztergom megyében is elindította a rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezésű országos programsorozatát. Az állampolgárok három helyszínen, Tatabányán, Tata és Esztergomban személyesen kérhetik a rendőrök segítségét ahhoz, hogyan óvják meg értékeiket a bűnelkövetőkkel szemben.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tisztjei a bűnmegelőzést célzó programsorozatba ezúttal is bevonták a helyi polgárőröket, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Személyi és Vagyonvédelmi Kamara munkatársait, amelynek első állomása egy olyan szakmai konzultáció megtartása volt, ahol Farkas Gábor r. ezredes, főkapitány és Dr. Reinhoffer Csaba r. ezredes, bűnügyi főkapitány helyettes tájékoztatta a résztvevőket a bűnelkövetők által használt eszközökről, módszerekről.

A rendőrök először 2015. október 26. és 2015. október 30. között Tatabányán az Interspar, Tatán és Esztergomban pedig a Tesco épületében várják azok jelentkezését, akik otthonukban további részletes tájékoztatást kérnek a szakemberektől.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyúttal felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy hívatlanul nem mennek házhoz senkihez. Előre egyeztetett időpontban keresik fel azokat, akik korábban valamely információs pontnál igényelték azt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.