Házhoz mennek

2015. 10. 14., sze - 12:18
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Komárom-Esztergom megyében három információs ponton várják azokat, akik vagyonbiztonsági tanácsot kérnek.

Komárom-Esztergom megyében is elindította a rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezésű országos programsorozatát. Az állampolgárok három helyszínen, Tatabányán, Tata és Esztergomban személyesen kérhetik a rendőrök segítségét ahhoz, hogyan óvják meg értékeiket a bűnelkövetőkkel szemben.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tisztjei a bűnmegelőzést célzó programsorozatba ezúttal is bevonták a helyi polgárőröket, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Személyi és Vagyonvédelmi Kamara munkatársait, amelynek első állomása egy olyan szakmai konzultáció megtartása volt, ahol Farkas Gábor r. ezredes, főkapitány és Dr. Reinhoffer Csaba r. ezredes, bűnügyi főkapitány helyettes tájékoztatta a résztvevőket a bűnelkövetők által használt eszközökről, módszerekről.

A rendőrök először 2015. október 26. és 2015. október 30. között Tatabányán az Interspar, Tatán és Esztergomban pedig a Tesco épületében várják azok jelentkezését, akik otthonukban további részletes tájékoztatást kérnek a szakemberektől.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyúttal felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy hívatlanul nem mennek házhoz senkihez. Előre egyeztetett időpontban keresik fel azokat, akik korábban valamely információs pontnál igényelték azt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.