Police Café Kalocsán

2017. 03. 08., sze - 15:57
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kommunikációs tréner tartott felkészítő képzést a bűnmegelőzési rendőröknek.

A Kalocsai Rendőrkapitányság közreműködésével a helyi Ökopont épületében tartottak képzést 2017. március 7-én Police Café címmel a kalocsai, bajai és kunszentmiklósi bűnmegelőzési területen dolgozó rendőröknek. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a tréninget Dr. Molnár Katalin egyetemi docens, kommunikációs tréner tartotta.

A résztvevők megismerkedhettek egy olyan kommunikációs módszerrel, mely a későbbiek során jól alkalmazható  a rendőrség és a civil szervezetek együttműködésében. Lényege, hogy a helyi problémákat hatékonyan csak helyben, kollektíven lehet feltérképezni és azok megoldása is együttes erővel lehetséges.

A különleges szakmai programnak köszönhetően hasznos tapasztalatokkal távoztak a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.