78 autót rongált meg

2017. 01. 29., v - 05:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 41 éves férfit a bűncselekmény bejelentését követően 10 percen belül, a helyszín közelében fogták el a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. január 28-án 1 óra 35 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a bejelentő követ egy férfit, aki előzőleg a Budapest VI., Nagymező utcában több autót megrongált.

A helyszínre érkező rendőrök K. Zoltán budapesti lakost a Budapest VI., Jókai utcában elfogták, majd előállították. Az ügyben elvégzett helyszíni szemle adatai szerint a férfi a Nagymező, a Dessewffy, a Jókai és a Lovag utcákban összesen 78 gépjárművet rongált meg.

A nyomozók a gyanúsítottat rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vele szemben a további eljárást őrizetbe vétele mellett folytatják.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.