Alvó embertől loptak - videóval

2017. 04. 03., h - 15:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A három gyanúsított kifosztott egy józsefvárosi templom tövében alvó férfit, de a térfigyelő kamera segítségével elfogták őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett miatt indított nyomozást B. I. Ildikó 39 éves, S. Gyula 40 éves budapesti lakosokkal és egy 14 éves fiúval szemben, továbbá B. I.Ildikót kiskorú veszélyeztetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves nő és 14 éves fia, valamint a 40 éves férfi 2017. április 2-án 16 óra körül a Budapest VIII., Horváth Mihály téren található templom előtt, a sértett alvó állapotát kihasználva ellopták annak hátizsákját.

A térfigyelő kamerák segítségével a járőrök 10 percen belül a helyszín közelében elfogták, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították a kifosztókat, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.