Elfajult a vita

2014. 04. 26., szo - 08:47
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 45 éves oroszlányi nő egy fahusánggal esett neki élettársa kisteherautójának.

Oroszlányi otthonukban vitatkozott össze egy 45 éves nő az élettársával 2014. április 25-én éjszaka. A veszekedés végül odáig fajult, hogy az asszony magához vett egy fahusángot, és beverte vele a sértett parkolóban álló kisteherautójának a szélvédőjét, a fényszóróit és az egyik ablakát. S. Andreát fél óra múlva már gyanúsítottként hallgatták ki az oroszlányi nyomozók, miután előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. A nő gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.