Eszméletlenségig verte

2013. 07. 30., k - 14:23
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták Érden azt a 23 éves férfit, aki súlyosan bántalmazott egy fiatalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. Péter 23 éves szászhalombattai lakos ellen.

 

Az Érdi Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. július 28-án 3 óra körüli időben érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Érd egyik utcájában egy ismeretlen férfi agresszíven viselkedik és tettleg bántalmazza azt a fiatalt, aki megpróbálta őt lecsillapítani. A helyszínre kiérkező járőröknek a bejelentők elmondták, hogy szórakozni indultak hajnalban, amikor hozzájuk csapódott egy számukra ismeretlen férfi, aki erőszakosan viselkedett a társaságban tartózkodó egyik lánnyal szemben. A 26 sértett ezt látva a lány védelmére kelt és dulakodni kezdett az ekkor még ismeretlen férfivel, aki többször megütötte és megrúgta az időközben földre került sértett fejét, aki a bántalmazás következtében eszméletét vesztette. Az elkövető a bántalmazás után elvette a sértett telefonját és távozott a helyszínről. A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

Az érdi rendőrök a helyszín közelében elfogták, és az Érdi Rendőrkapitányságra előállították K. Pétert, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták nála a sértett mobiltelefonját. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, a Budapest Környéki Törvényszék, pedig 2013. július 30-án az előzetes letartóztatásáról döntött.

 

Ellene a további eljárást- fogva tartása mellett- a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.