Feladta magát

2015. 01. 08., cs - 12:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a budapesti férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Dávid 23 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi és társa 2014. július 13-án 3 óra 30 perc körüli időben a Budapest VII., Dob utca és Erzsébet körút kereszteződésénél beszélgetésbe elegyedett a sértettel, majd H. Dávid megfenyegette a nőt, és akarata ellenére közösült vele. A cselekményt társa végignézte.

H. Dávid 2015. január 7-én önként jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.