Fiatalkorú rabló

2016. 12. 06., k - 08:17
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Beazonosítását követően elfogták a 15 éves kalocsai gyanúsítottat.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kalocsán, a Malatin téren 2016. december 2-án 15 óra 20 perc körül odament egy 15 éves fiúhoz egy ismeretlen elkövető és pénzt kért tőle. A sértett elővette a pénztárcáját és aprópénzt adott az elkövetőnek, aki észrevette, hogy a tárcában van egy papírpénz is. Ezt követően az elkövető megfenyegette a fiatalt, hogy ha nem kapja meg a bankjegyet, bántalmazni fogja. Ennek hatására a fiú átadta a pénzt, ezután az elkövető ismeretlen helyre távozott.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 15 éves kalocsai fiút.

A fiatalkorú egy hónapon belül hasonló vagyon elleni bűncselekményt követett el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.

 

Még kismotorral sem szabad!

A soproni rendőrök egy vélhetően ittas járművezetővel szemben intézkedtek, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett a városban.

 

50 helyett 103

A személygépkocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.