Gázolajat akartak lopni

2015. 03. 26., cs - 15:35
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a két győri férfit, akik Ravazd külterületén tehergépkocsik és munkagépek üzemanyagtartályát csapolták meg.

A rendőrség ügyeletére 2015. március 25-én 1 óra 30 perckor gázolajlopásról érkezett lakossági bejelentés. A bejelentő elmondta, hogy Ravazd külterületén az építkezésen leállított járművekből üzemanyagot tulajdonítanak el. A helyszínre érkező rendőrök erős gázolaj szagot éreztek, a teherautók mellett műanyagkannákat és két férfit találtak.

A járőrök a két férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították. Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték, hogy a teherautók tankjára felszerelt lakatot levágták és azokból  gázolajat tulajdonítottak el. A lánctalpas kotrógép tanksapkáját felfeszítették, az üzemanyagot akarták leszívni, mikor a rendőrök tetten érték őket. Bérelt gépkocsival mentek az építési területre, hogy onnan gázolajat lopjanak.

A Győri Rendőrkapitányság a 41 és 34 éves győri férfi ellen lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A nyomozók őrizetbe vették azt a 37 éves borjádi férfit, aki kirabolt egy másik férfit Pécsett.

 

A lángok közül

Égő autóból mentettek ki a járőrök egy férfit a XIII. kerületben.

 

Eltűnt Balog Viktor!

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hejőpapi fiatalember megtalálásához.