Házibuli

2013. 07. 25., cs - 08:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Több fiú is kihasználta a fiatal lány állapotát egy fővárosi házibuliban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – D. Dániel 18 éves budapesti lakos, valamint F. M. 19 éves olasz állampolgárságú férfi ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. július 20-án egy Budapest XVII. kerületi családi házban tartott házibuli ideje alatt egy 15 éves lánnyal - ittas állapotából adódó védekezésre képtelen állapotát kihasználva – egymás tevékenységéről tudva közösültek.

A két gyanúsítottat a BRFK nyomozói 2013. július 22-én III. kerületi tartózkodási helyükön elfogták és előállították

 

Az eljárás során megállapították, hogy a bűncselekményről a házibuliban vendégként tartózkodó, két fiatalkorú fiú felvételt készített, amelyet másnap e-mailben a sértett ismerőseinek elküldtek.

Velük szemben - szabadlábon hagyásuk mellett – gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.