Kést vett elő a gyöngyösi férfi

2016. 06. 25., szo - 08:28
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök még a helyszínen elfogták a gyanúsítottat.

A gyöngyösi járőröknek egy állampolgár jelezte 2016. június 24-én 12 óra körül, hogy a városi piacon, az árusító sorok között egy férfi késsel fenyeget egy másik személyt.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol egyikük elvette a férfi kezéből a kést, - melyet a nyomozók lefoglaltak, - továbbá L. Józsefet elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Az eddigi adatok alapján a gyanúsított egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozott egy horti férfival, majd egy kést vett elő és azzal szúró mozdulatokat tett felé. A sértett a további támadást megakadályozta, így nem keletkezett sérülése.

A 44 éves férfi ellen garázdaság bűntett és testi sértés vétség gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.