Kukoricásban elrejtett ültetvény - videóval

2016. 10. 13., cs - 10:12
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik lakiteleki kukoricatábla sorai között vadkendert termesztett a férfi.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. László 59 éves lakiteleki lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján az egyik lakiteleki mezőgazdasági területen, a kukoricatábla sorai között Cannabis növényt termesztett. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a helyszíni szemle és házkutatás során 118 tő Cannabis növényt találtak. Az 59 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit Kecskeméti Járásbíróság 2016. október 12-én elrendelt. A lefoglalt kábítószergyanús növényeket szakértő vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.