Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés a gyanú - friss

2016. 12. 20., k - 10:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az életvédelmi nyomozók egy 35 éves férfit vettek őrizetbe.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2016. december 19-én 1 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy Budapest VIII., Magdolna utcai lépcsőházban egy férfi ruházata meggyulladt, a tüzet egy ott lakó hölgy oltotta el. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A nyomozók az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként megállapították, hogy V. Norbert 35 éves budapesti férfi a cselekményt megelőzően együtt italozott a sértettel, amely során összeszólalkoztak, majd a gyanúsított az utcán bántalmazta a férfit. Később együtt bementek egy Magdolna utcai házba, ahol a sértett ruházatát meggyújtotta.

V. Norbertet a rendőrök 2016. december 19-én 2 óra 40 perckor Budapesten a VIII., Népszínház utcában elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A sértett az égési sérülések következtében még aznap az esti órákban életét veszítette, így V. Norbert ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás. A nyomozók kezdeményezik a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Duplázott

Óbudán 50 helyett 101-gyel mértek be egy autóst. Rajta kívül 41 gyorshajtót regisztráltak 7 és fél óra alatt.

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.