Lopásból rablás

2015. 01. 18., v - 09:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tábla csokoládéért és egy üveg szeszesitalért lökte el a gyanúsított az oroszlányi bevásárlóközpont biztonsági őrét.

Rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 31 éves férfi ellen. Az oroszlányi K. Péter egy tábla csokoládét és egy üveg szeszesitalt akart eltulajdonítani egy helyi bevásárlóközpontból 2015. január 17-én. Amikor az üzlet biztonsági őre a kijáratnál feltartóztatta a férfit, a gyanúsított meglökte őt és megpróbált elmenekülni. K. Péter nem tudott elfutni, az őr ugyanis visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves férfit és előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. K. Pétert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-terjesztők, fogyasztók rendőrkézen

Az esztergomi nyomozók ez idáig 3 főt vettek őrizetbe, további 9 főt hallgattak ki gyanúsítottként. Több százezer forint készpénzt, különböző kábítószereket, és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és megverték a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.