Lopásból rablás

2015. 01. 18., v - 09:08
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy tábla csokoládéért és egy üveg szeszesitalért lökte el a gyanúsított az oroszlányi bevásárlóközpont biztonsági őrét.

Rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 31 éves férfi ellen. Az oroszlányi K. Péter egy tábla csokoládét és egy üveg szeszesitalt akart eltulajdonítani egy helyi bevásárlóközpontból 2015. január 17-én. Amikor az üzlet biztonsági őre a kijáratnál feltartóztatta a férfit, a gyanúsított meglökte őt és megpróbált elmenekülni. K. Péter nem tudott elfutni, az őr ugyanis visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves férfit és előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. K. Pétert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.