Megverte munkatársát

2015. 05. 29., p - 04:36
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A hegyeshalmi rendőrök két óra alatt elfogták a gyanúsítottat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. János 32 éves román állampolgár ellen.

A nyomozás adatai alapján 2015. május 27-én 18 óra körüli időben a férfi összeverekedett szobatársával egy hegyeshalmi munkásszálló udvarán. A verekedést követően a terhelt másik szobába költözött, így a másik férfi egyedül töltötte az éjszakát. Másnap 10 óra 30 perc körüli időben értesítették a szállóról a rendőrséget, hogy a sértettet nem tudják felkelteni. A férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes koponyasérülést szenvedett a bántalmazás következtében.

A járőrök az adatgyűjtést követően visszamentek a munkásszállóra, ahol azonosították, elfogták és előállították a gyanúsítottat. A terheltet kihallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

 

Baleset az M5-ön

Lajosmizse közelében fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

 

Biciklitolvajokat fogtak

Kerékpárokat lopott három férfi és egy nő Hódmezővásárhelyen. A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták őket.