Óbudai erdős területen találtak 109 tő marihuánát - videóval

2016. 09. 16., p - 10:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A közelben lakók tettek panaszt a kormányhivatalban, hogy egy kutya folytonos ugatását hallják a területről. A kiérkező kormányhivatal-alkalmazott és egy önkormányzati képviselő vették észre a cannabis-ültetvényt, és értesítették a rendőrséget.

Állampolgári bejelentés érkezett a III. kerületi Kormányhivatalba arról, hogy a Budapest III., Podolini utca környéki erdős területről huzamosabb ideje visszatérően hallják az ott lakók egy kutya ugatását. A hivatal munkatársa és a képviselő kiérve a helyszínre sem kutyát, sem embert nem talált, azonban az ott lévő faház környékén vadkenderre hasonlító ültetvényt vettek észre, ezért értesítették az óbudai rendőrkapitányságot.

A kiérkező rendőrök a faházban egy férfit, valamint a kutyáját és a közelben 109 tő – igazságügyi botanikus szakértő előzetes szakvéleménye alapján – marihuánát találtak. Az intézkedő járőrök értesítették az Állategészségügyi Szolgálatot, akik a IX. kerületi ebtelepükre vitték a kutyát. A nyomozók lefoglalták a kábítószert és a férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

K. Tibor 25 éves budapesti lakossal szemben a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntett miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le. A rendőrség előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.