Rosszul döntöttek

2014. 01. 06., h - 12:43
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hét óra alatt azonosította a helyi körzeti megbízott azokat a férfiakat, akik az általuk kivágott fát a vasúti sínre döntötték.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. január 5-én 12 óra 10 perckor a Büdöspuszta és Szendrőlád közötti vasútvonalon közlekedő személyvonat neki hajtott egy sínekre dőlt fának. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az ütközés ideje alatt az utasok a helyszínről négy férfit látták elszaladni.

 

A helyi körzeti megbízott a jó hely- és személyismeret alapján hét órán belül azonosította azt a négy szendrőládi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök elfogták, majd az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították a 27 éves G. Norbertet, a 23 éves R. Imrét, a 21 éves G. Józsefet és a 27 éves K. Attilát, akik beismerték, hogy ők vágták ki azt a fát, ami a vonatsínekre dőlt. A terheltek a gyanúsítotti kihallgatásukon többek között elmondták, hogy a fát átjárónak gondolták a Bódva folyó felett, de rossz irányba dőlt a fa.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.