Szabadidős rendőr fogta el a tolvajt

2015. 04. 14., k - 09:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlás közben érte tetten az asszonyt a Tatabányai Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka.

Ugyanabban a tatabányai üzletben vásárolt a gyanúsított és a szabadnapját töltő rendőr 2015. április 13-án. B. Istvánné kettő melltartót és egy felsőt tulajdonított el a boltból. A 35 éves helybéli asszony próbált elmenekülni, miután bejelzett az üzlet biztonsági kapuja. A közeli benzinkút irányába futott, de Suki Sándor r. zászlós utolérte és elfogta őt. A szabadidős szolgálatirányító parancsnok szolgálatban lévő kollégái megérkezéséig visszatartotta B. Istvánnét, akit előállítását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a 35 éves nőt és kezdeményezi előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.