Tévéből tanulta a kábítószer termesztést (videó, fotók)

2014. 07. 27., v - 09:04
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával gyanúsítanak a nagykanizsai rendőrök egy zalakarosi férfit.

A zalai nyomozók 2014. július 23-án a késő esti órákban Zalakaroson tartottak házkutatást egy helybeli férfi otthonában. A gyanú szerint a 69 éves férfi a garázsában közel kétszáz tő cannabis növényt termesztett. A rendőrök a kifejlett növényeket, palántákat, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket lefoglalták.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Kihallgatásán azt mondta, hogy kora tavasszal vásárolt pár ezer forintért 5 magot egy „lomizással” foglalkozó embertől. A magokat elültette, majd gondozta a tévében nézett műsorok alapján. Elmondása szerint gerincproblémái kezelésére szerette volna kipróbálni a növényt, mert úgy hallotta, hogy fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Gyula ellen.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogatóparancs !

Rákos Istvánt keressük az erdőkertesi életellenes bűncselekménnyel kapcsolatban.

 

Keressük őket

Az egri rendőrök lopás miatt folytatnak eljárást.

 

Lezárt akta: „Na mi van, nem ütöd le?"

A nagykátai rendőrök befejezték azt a büntetőügyet, amelynek tettesei – egy 34 éves nő és akkor 17 éves társa - a gyanú szerint a nagykátai vasútállomáson elvették áldozatuk 3.000 forintját és 3 szál cigarettáját miközben egyikük meg is ütötte.