Unokatestvére autóját törte össze

2016. 09. 14., sze - 09:23
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök egy 18 éves jogosítvánnyal nem rendelkező zajki fiatalembert hallgattak ki gyanúsítottként.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. szeptember 13-án 10 óra 9 perckor, hogy Lasztonyán, az éjszaka folyamán feltehetően elloptak egy személyautót.

Fél órával később a tulajdonos összetörve megtalálta az autóját a Lasztonyát és Bázakerettyét összekötő mellékúton, ahová időközben a gyanúsított is visszatért. 

A 18 éves fiatalember elmondta a helyszínen lévő rendőröknek, hogy a balesetet megelőzően egy családi összejövetelen voltak, ahol a gépkocsi tulajdonosa a hajnali órákban elaludt. Amikor ezt észlelte, kivette a sértett zsebéből az autó kulcsát, majd annak tudta és beleegyezése nélkül, egy barátjával együtt elhajtott a járművel, azonban néhány kilóméterrel odébb lesodródott az útról és szalagkorlátnak üközött a kocsival. A baleset során anyagi kár keletkezett az autóban, de személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a jogosítvánnyal nem rendelkező fiatal zajki férfit, előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.