A sértett mellől lopta el hátizsákját

2016. 05. 11., sze - 15:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A táskában több százezer forint értékű fényképezőgép és azok tartozékai voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050-1154/2016. bűnügyi számon indított eljárást ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. április 2-án 3 óra 10 perc és 3 óra 30 perc között egy Budapest V., Erzsébet téri szórakozóhelyen lopta el a sértett maga mellé lerakott hátizsákját a benne lévő több százezer forint értékű fényképezőgépével és azok tartozékaival, valamint személyes irataival.

 

Az elkövetőről videó áll rendelkezésre.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.