A sértett mellől lopta el hátizsákját

2016. 05. 11., sze - 15:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A táskában több százezer forint értékű fényképezőgép és azok tartozékai voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050-1154/2016. bűnügyi számon indított eljárást ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. április 2-án 3 óra 10 perc és 3 óra 30 perc között egy Budapest V., Erzsébet téri szórakozóhelyen lopta el a sértett maga mellé lerakott hátizsákját a benne lévő több százezer forint értékű fényképezőgépével és azok tartozékaival, valamint személyes irataival.

 

Az elkövetőről videó áll rendelkezésre.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Nyitott autóból lopott

A szolnoki nyomozók elfogták azt a helyi fiatalt, aki kihasználta a lezáratlan gépjármű állapotát, és abból készpénzt lopott.

 

Szemfüles volt a szabadnapos rendőr

Pihenőidejét töltő kollégának tűnt fel egy gyanús kocsi Zombán, melynek csak a hátulján volt egy rendszám, ezért szolgálatba helyezte magát és értesítette a szolgálatban lévő egyenruhásokat is.

 

Visszaadták

A maglódi rendőrök elcsípték a biciklitolvajt, három órán belül már jogos tulajdonosánál landolt a drótszamár.