Első helyen

2017. 01. 24., k - 14:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy Bács-Kiskun megyei rendőr állhatott a dobogó tetejére a Belügyminisztérium Országos Síversenyén.

A Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön ismét megszervezte a Belügyminisztérium Országos Síversenyét a Zemplén Kalandparkban, melyre közel negyven belügyminisztériumi szervezeti egység 140 versenyzője adta le nevezését.

Az 22. alkalommal megrendezett síverseny fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, illetve Vincze P. Márton, a Magyar Rendvédelmi Sportszövetség ügyvezető elnöke voltak. A versenyre a Belügyminisztérium alá tartozó valamennyi szerv és szervezeti egység meghívást kapott, így többek között a Terrorelhárítási Központ, a rendőrség, a katasztrófavédelem, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a büntetés-végrehajtás, valamint a vízügyi igazgatóságok munkatársai is neveztek a megmérettetésre.

Sí kategória IV-es korcsoportjában első helyezést ért el Becsei Gábor r. őrnagy, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs csoportvezetője.

 

Fotók: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.