Kábítószergyanús anyag volt az autóban

2016. 01. 16., szo - 07:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 31 éves nagykanizsai férfi ellen.

A gyanú szerint 2015. szeptember 12-én Nagykanizsán, ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, amelyben több csomag kábítószergyanús fehér színű port,  digitális mérleget  és egy kiskanalat találtak és foglaltak le a zalai rendőrök. Ezt követően a 31 éves nagykanizsai férfinél házkutatást tartottak, ahonnan további kábítószergyanús fehér port és villámzáras tasakokat foglaltak le a nyomozók.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 31 éves helyi férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.