Nem értett a szóból a testvérpár

2014. 05. 11., v - 08:45
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Lövések is eldördültek a vita során. A biztonsági őrt sérüléssel szállította kórházba a mentő.

A kerítésen át akart bejutni egy helyi szórakozóhelyre egy testvérvár Esztergomban 2014. május 10-én. A biztonsági őr észrevette és feltartóztatta őket. Szóváltás alakult ki közöttük. A vendéglátóhely és az ott szórakozók biztonságára ügyelő férfi és a szórakozóhely tulajdonosa felszólította a 22 éves B. Györgyöt és a 20 éves B. Richárdot, hogy ne másszanak át a kerítésen, mert a magánterületre nem engedélyezi számukra a belépést. A testvérek nem értettek a szóból, összeverekedtek a sértettekkel. B. György ekkor elővette a magánál tartott gázriasztó fegyverét. Öt lövést adott le belőle, melyek közül az egyik eltalálta a tulajdonost. Őt a mentőszolgálat a kórházba vitte. A helyszínre érkező egyenruhások elfogták és előállították a testvérpárt. Az Esztergomi Rendőrkapitányságon mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Velük szemben a nyomozók alkohol és kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak. Mindkettő eredménye pozitív lett. A Dorogon élő 22 éves B. György ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, míg 20 éves testvérét kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.