Ruhaneműt akart lopni

2016. 10. 03., h - 10:31
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy balassagyarmati üzletben lopáson értek tetten egy 32 éves bujáki nőt.

A rendőrség ügyeletére 2016. október 2-án 14 óra 13 perckor érkezett a bejelentés miszerint az egyik országos áruházlánc balassagyarmati üzletében egy nőt lopáson tetten értek.

A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a 32 éves P. SZ. Beatrix bujáki lakos több gyermekruhát vitt az áruház próbafülkéjébe. A nő ezt követően két ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd további három ruhadarabbal együtt azokat táskájába rejtette és fizetés nélkül elhagyta a pénztárat. P. Sz. Beatrixot a biztonsági őrök a kijáratnál feltartóztatták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A rendőrök a nőt a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.