Tetten érte a biztonsági őr

2013. 10. 25., p - 08:21
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások elfogták és őrizetbe vették a 26 éves egerbaktai nőt.

Eljárás indult egy egerbaktai nő ellen, aki 2013. október 24-én több egri üzletből tulajdonított el illatszereket valamint ruhaneműket.

A rendelkezésre álló adatok alapján az egri rendőrök elfogták és előállították az Egri Rendőrkapitányságra K. Zsuzsanna 26 éves egerbaktai lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Az Egri Rendőrkapitányság a 26 éves nő ellen – őrizetbe vétele mellett - lopás bűntette, elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.