Zala megyei balesetek

2017. 04. 11., k - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves helyi fiatalember 2017. április 10-én 12 óra 30 perckor Zalaszentgróton, a Dózsa György utcába történő kanyarodása során, nem adott elsőbbséget egy segédmotorral közlekedő férfinak. A baleset következtében a motoros könnyebben sérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton 14 óra 36 perckor egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárral közlekedő fiút, aki a baleset következtében könnyebben megsérült.

Egy zákányfalui férfi 15 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Vár úton nem adott elsőbbséget egy a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklis nőnek. A baleset következtében a kerékpáros könnyebben sérült.

Pakod külterületén 18 óra 30 perc körül egy Opel Vectra típusú személyautó sofőrje, tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát a járműve felett és árokba csapódott. A balesetben a gépkocsi egyik utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.