Fejőgép alkatrészt lopott

2014. 09. 04., cs - 09:17
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sértetlenül kapta vissza az eltulajdonított értéket az állattartó telep vezetője a sellyei rendőröktől.

Egy hoboli férfi tett feljelentést 2014. szeptember 3-án 9 óra 30 perckor a Sellyei Rendőrőrsön, mert a település határában lévő állattartó telepről ismeretlen tettes eltulajdonított egy fejőgép pulzátort.

 

A széles körű adatgyűjtést követően - melynek során a helyszínre érkező rendőrök 12 személyt számoltattak el - a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves férfit előállították, aki mint gyakornok dolgozott az állattartó telepen. A kákicsi fiatalember a feltett kérdésekre elmondta, hogy előző nap munka közben tűnt fel neki az istállóban elhelyezett alkatrész. Azt gondolta, hogy már senkinek sem fog kelleni, ezért azt anyagi haszonszerzés céljából eltulajdonította. A férfi lakásán a pulzátort a rendőrök megtalálták, így az ellopott tárgyat a tulajdonos sértetlenül visszakapta, az okozott kár megtérült.

 

Az alkalmi tolvaj ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányságon eljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.