Fának csapódott és a feje tetején állt meg a gépjármű (fotó)

2013. 09. 29., v - 14:43
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy nő életveszélyesen megsérült, a sofőr karcolások nélkül megúszta a balesetet.

Eddig még ismeretlen körülmények között fának csapódott egy Mazda típusú pick up 2013. szeptember 28-én eset 20 óra 50 perckor Fityeháza belterületén. A gépkocsit egy 27 éves fiatalember vezette, aki nem használta a biztonsági övét, és amikor a rendőrök megszondáztatták, a szonda pozitív értéket mutatott. Az autóban utasként utazó 19 éves lány és egy 27 éves fiatalember – az elsődleges orvosi vélemények szerint – könnyebben, míg egy 44 éves nagykanizsai nő életveszélyesen megsérült. Mind a három embert a nagykanizsai kórházba vitték a mentők.

A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak kocsikázni akart egyet

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 31 éves német férfit.

 

Mára rácsok mögött

A monori rendőrök nem először fogtak el egy 20 éves férfit, akinek a nevéhez több, az elmúlt időszakban elkövetett bűncselekmény is köthető. A bíróság letartóztatta.

 

Márkahű autótolvaj

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy három azonos márkajelzésű autót lopott el, és hamis személyazonosságot is kreált magának.

 

Álprofillal csalt ki pénzt

Pénzügyi segítséget ígért bankkártyaadatokért cserébe egy zalai fiatal. A sárvári rendőrök információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt folytatnak eljárást ellene.

 

Nyolc körözött rendőrkézen

Az elmúlt napon Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Csornán intézkedtek a rendőrök körözés hatálya alatt álló személyekkel.