Halálos baleset az M7-es autópályán

2015. 04. 03., p - 17:25
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség teljes szélességében lezárta az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2015. április 3-án 15 óra 40 perc körüli időben az M7-es autópálya 102-es kilométer-szelvényében a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében egy felnőtt és két gyermek megsérült. A két gyermek közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai a sérülteket kórházba vitték. A körülmények tisztázása folyamatban van.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére 15 óra 52 perctől teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a 112-es kilométerszelvényben leterelik a 7-es számú főútra. Aki az M7-es autópályán szeretné folytatni útját, a 98-as kilométerszelvényben térhet vissza.

Kérjük, hogy mindenki körültekintően közlekedjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.