Díjat kapott a jászdózsai körzeti megbízott

2018. 05. 12., szo - 11:44
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is bemutatkozott a Prevent Expón, melyen a jászdózsai körzeti megbízott a kulturált és balesetmentes közlekedésre nevelés területén végzett példamutató munkájáért elismerésben részesült.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által a Közlekedési Kultúra Napján, 2018. május 11-én megtartott Prevent Expo rendezvényén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság is bemutatkozott.

A programon több száz kisgyermek és pedagógus hallgathatta meg „Robot Robi” megelőzési tanácsait, majd közös mozgással zárták az előadást.
Szintén hatalmas volt az érdeklődés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által bemutatott „virtuális valóság szemüveg” iránt, mely teljesen új lehetőségeket nyit a közlekedésbiztonság, a közlekedésre nevelés területén. Az érdeklődök a szemüveget ki is próbálhatták, akár rendőrmotoron ülve is. Az eszköz segítségével különböző közúti forgalmi szituációkat szemléltettek, melyeket a rendőrökkel közösen értékeltek ki a résztvevők, és együtt kerestek balesetmentes megoldást az adott közlekedési helyzetre.

expo

 

expo


A rendezvényen Berzai Zsolt rendőr alezredes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára elismerésben részesítette többek között Lénárt János rendőr főtörzsőrmestert, a Jászberényi Rendőrkapitányság, jászdózsai körzeti megbízottját a kulturált és balesetmentes közlekedésre nevelés területén végzett példamutató munkájáért és egy értékes kerékpárt adott át neki.

expo


A díjhoz ezúton is gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.