Bíróság elé áll az Erzsébet utcai támadó

2022. 08. 18., cs - 09:46
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók két hét alatt felderítették a Debrecenben történt bűncselekmény körülményeit. Egy 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy közösségi oldalon megjelent bejegyzés alapján indult nyomozás a rendőrségen. A poszt szerint egy férfi erőszakoskodott egy fiatal lánnyal Debrecenben 2022. július 30-án éjjel.

A helyi nyomozók két hét alatt felgöngyölítették az ügyet. Egy hosszúpályi lakost azonosítottak a bűncselekmény feltételezett elkövetőjeként, akit 2022. augusztus 16-án fogtak el Kecskeméten. A 33 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán szexuális vágyainak kielégítésével magyarázta tettét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.