Elfogták a harmadik dílert

2021. 11. 25., cs - 13:23
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök újabb kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe

Amint arról korábban beszámoltunk, a Kisbéri Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás A. Péter és F. László ellen, akiket 2021. november 23-án vettek őrizetbe.  

A nyomozók az ügyben 2021. november 24-én intézkedés alá vontak egy harmadik személyt is, aki a gyanú szerint a megvásárolt kábítószer tartalmú anyagot anyagi haszonszerzés céljából több személynek tovább értékesítette. K. Lászlóval szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A 29 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a férfi letartóztatására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.