Emberölés Mélykúton - frissítve

2019. 12. 19., cs - 08:09
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 27 éves garai férfi egy késsel megölte 30 éves mélykúti élettársát.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2019. december 18-án 22 óra körül Mélykúton emberölés történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, egy 27 éves garai férfi egy késsel megölte 30 éves mélykúti élettársát. Ezt követően magukra gyújtotta a házat, de a kiérkező tűzoltók kivitték az égő ingatlanból a nőt és férfit. A gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Az ügyben emberölés miatt indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.