Kábítószer okozhatta a halált

2022. 07. 16., szo - 12:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint a VIII. kerületben rendőri intézkedés közben meghalt férfi keringése kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás miatt állhatott le.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2022. július 15-én rendőri intézkedés közben halt meg egy férfi Budapesten. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, mentőt hívtak, de már nem lehetett megmenteni az életét.

A soron kívül elvégzett hatósági boncolás során az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a férfi halála sem közvetlen, sem közvetett összefüggésben nem állt a rendőri intézkedéssel; a halál kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás következtében állhatott be. A Budapesti Rendőr-főkapitányság toxikológiai szakértő bevonásával, közigazgatási hatósági eljárás keretében folytatja a haláleset körülményeinek vizsgálatát. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!