Letartóztatva a 17 rendbeli lopás gyanúsítottja

2022. 08. 12., p - 14:50
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az erki férfi egy lakatlan házban rejtőzködött a rendőrök elől, amikor elfogták.

Ahogy arról már beszámoltunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. augusztus 10-én reggel, hogy egy erki lakóházba betörtek.

A helyi körzeti megbízottak néhány órán belül elfogták a 24 éves férfit.

A nyomozás adatai alapján az erki lakos tavaly júniustól mostanáig, Erken és Tarnaörsön követett el vagyon elleni bűncselekményeket, összesen 17 rendbeli lopást, ezért a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kihallgatták és őrizetbe vették.

A számlájára írható, hogy többször lopott lakóházakból, melléképületekből, de talán egy Tarnaörsön leparkolt autóbusz vonzotta a legjobban, mivel oda hét alkalommal is visszament. Nem válogatott, vitt mindent, ami számára értékes volt; televíziót, kerékpárt, telefont, készpénzt, bútorokat, szerszámokat és egyéb használati tárgyakat.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. augusztus 12-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.