Lezárt akta: kétszer fordult a férfi, hogy lopjon

2022. 06. 30., cs - 14:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint ahogy azt korábban megírtuk, egy veszprémi üzlet biztonsági szolgálata tett bejelentést a rendőrségre 2022. március 13-án a déli órákban arról, hogy egy férfi az üzletből élelmiszereket, takarító- és konyhai eszközöket próbált meg ellopni. A kiérkező járőrök igazoltatták a 46 éves Komárom-Esztergom megyei kistelepülésen élő férfit, aki a bevásárlókocsiban akarta kitolni azokat a termékeket, melyekért nem fizetett. A rendőrök átvizsgálták az elkövető parkolóban leállított autóját is, aminek csomagterében olyan termékeket találtak, melyeket a tettes előzőleg tulajdonított el az üzletből. Az egyenruhások az elkövetőt elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A mintegy kétszázezer forintot meghaladó értékű lopott árut az áruház visszakapta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.