Lezárt akta: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”

2022. 04. 15., p - 08:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Szeméremsértően zaklatta a lányokat egy fiatal férfi Vácon. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Ahogy arról már hírt adtunk, 2021. december 17-én késő este egy fiatal nő értesítette a rendőrséget, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődött nála, majd a nadrágjába nyúlt és elővette a nemi szervét. Egy másik alkalommal két, éppen kutyáját sétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megszólította őket majd benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

A váci rendőrök minden lehetséges módon próbálták azonosítani az ismeretlent, tűvé tették érte a várost. Sikerrel jártak, 2021. december 21-én este fogták el a belvárosban, amint az épp arra haladóknak mutogatta magát. A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett és állította, nagyon sajnálja a történteket.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, most vádemelést javasolnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.