Lezárt akta: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”

2022. 04. 15., p - 08:35
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szeméremsértően zaklatta a lányokat egy fiatal férfi Vácon. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Ahogy arról már hírt adtunk, 2021. december 17-én késő este egy fiatal nő értesítette a rendőrséget, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődött nála, majd a nadrágjába nyúlt és elővette a nemi szervét. Egy másik alkalommal két, éppen kutyáját sétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megszólította őket majd benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

A váci rendőrök minden lehetséges módon próbálták azonosítani az ismeretlent, tűvé tették érte a várost. Sikerrel jártak, 2021. december 21-én este fogták el a belvárosban, amint az épp arra haladóknak mutogatta magát. A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett és állította, nagyon sajnálja a történteket.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, most vádemelést javasolnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.

 

Bezsákolva

A józsefvárosi nyomozók tetten érték és elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint zsákszámra lopták ki a ruhákat egy VIII. kerületi plázából.