Lezárták: vita vezetett a szúráshoz

2024. 03. 28., cs - 07:35
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók a gyanúsított bíróság elé állítását javasolják.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók 2024. február 27-én reggel őrizetbe vettek egy 48 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint Kecskemét belvárosában előző este hastájékon szúrta egyik ismerősét. A sértett a történtek után fogott egy taxit, és bement a kórházba, ahol – látva a sérülését – azonnal megműtötték.

Kiderült, hogy az elkövető és áldozata régi jó barátok, és italozás közben egy eltűnt mobiltelefon miatt szólalkoztak össze. A későbbi gyanúsított vita közben rántott kést, és azzal életveszélyes sérülést okozott ismerősének.

A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható kecskeméti bűnelkövetőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsított férfi jelenleg is letartóztatásban van. Ügyében a nyomozás befejeződött, ezért az iratokat a rendőrség átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.