Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

2021. 04. 18., v - 12:49
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy pécsi férfi két albérlőjével árulta a drogot Pécsett, a rendőrök elfogták őket.

A nyomozók 2021. április 16-án gyanúsítottként hallgattak ki egy 49 éves pécsi férfit, valamint egy 33 éves pécsi és egy 22 éves komlói nőt.

A megalapozott gyanú szerint a két nő április elején odaköltözött a férfi házába, majd új pszichoaktív anyagok értékesítésében segítettek neki. A férfi egyeztetett a vásárlókkal, majd az előre elkészített csomagokat a két nő vitte el a megbeszélt helyszínekre, ahol pénzért cserébe átadták azokat a megrendelőknek. A rendőrök a 33 éves nőt – akinél alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak – Pécsett, az utcán, míg 22 éves barátnőjét és a férfit a lakásukon fogták el. A házban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók bruttó 115 gramm kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot, valamint készpénzt találtak és foglaltak le. A férfit március 17-én szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, mert egy igazoltatás során nála is alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak.

Ellenük kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, a férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.