Újabb baktalórántházi díler kezén kattant bilincs

2022. 07. 08., p - 13:59
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tiltott szerek árusításából biztosította saját, és családja megélhetését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. A. 23 éves baktalórántházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy B. T. baktalórántházi lakostól kábítószer gyanúját keltő anyagot vásárolt, és azt anyagi haszonszerzés céljából árusította. B. T.-t 2022. június 24-én fogták el a rendőrök összehangolt intézkedés keretében Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye határán. Autójában több mint egy kilogramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő barna kristályos anyagot találtak és foglaltak le, aminek a megvásárlásához szükséges készpénz egy részét -a nyomozás adatai szerint- B. A. biztosította, hogy az így beszerzett kábító hatású anyagot tovább értékesítse.  

A nyíregyházi nyomozók B. A.-t 2022. július 6-án baktalórántházi otthonában elfogták, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2022. július 8-án elrendelt.    

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.