Gyereket sodort el, majd továbbhajtott – keressük!

2023. 11. 21., k - 11:25
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében a szombathelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. július 29-én 9 óra körül Szombathelyen, a Brenner Tóbiás körút és a Nagyvárad utca kereszteződésében. Az adatok szerint egy sofőr ismeretlen forgalmi rendszámú, sárga Opel gépkocsival közlekedett a Tankenyérbolt irányába. A kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget a kerékpárját toló sértettnek, és a bal lábának ütközött. Ennek következtében a gyalogos a földre esett, és könnyebben megsérült. Az ismeretlen járművezető kiszállt a gépkocsiból, szidalmazta a sértettet, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A baleset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében a Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri annak a gépkocsivezetőnek a jelentkezését, aki elgázolta a biciklit toló gyalogost, valamint mindazokét, akik a balesetet látták, vagy a jármű tulajdonosáról érdemleges információjuk van! Jelentkezni személyesen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/94/414-040-es számon, a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón lehet!

Segítségüket köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Fehér László

A Tapolcai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálása érdekében.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.