Segítsenek azonosítani!

2024. 02. 13., k - 09:28
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök egy közlekedési bűncselekménnyel kapcsolatban kérik az állampolgárok segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/548/2024. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy sofőr egy szürke színű Ford személyautóval közlekedett 2024. február 3-án 17 óra 55 perckor lakott területen kívül, Sajóvámos és Szirmabesenyő között a 2619-es számú úton. A jármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, megcsúszott és nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő Renaultnak, majd megállás nélkül ismeretlen helyre távozott.

"

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.