A Szigeten is lehet határvadásznak jelentkezni

2022. 08. 12., p - 12:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Sziget Fesztivál területén található Prevenciós Ponton is várja a határvadász hivatás és az iskolaőri pálya iránt érdeklődőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az Óbudai-Szigeten megrendezett Sziget Fesztiválon a BRFK Prevenciós Ponton is adnak tájékoztatást a  szerződéses határvadász-képzésről, a jelentkezési feltételekről és a hivatásról. Az érdeklődőket 2022. augusztus 11-én és 12-én 10-14 óráig toborzótiszt várja, de a legfontosabb információkat tartalmazó szórólapok bármikor elérhetők.

 

A határvadász jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás itt érhető el: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

A BRFK Prevenciós Ponton az iskolaőri pálya iránt érdeklődők is tájékoztatást kaphatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.