Alkalmassági vizsgálatok Heves megyében

2022. 08. 05., p - 14:00
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Megkezdődött a szerződéses határvadász jelentkezők egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálata.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon a héten megkezdődött a határvadász képzésre jelentkezők alkalmassági vizsgálata, akiknek a fizikai erőnlét felmérése mellett egészségügyi vizsgálaton, valamint pszichológiai szűrésen kellett reszt venniük, illetve megfelelniük.

Azon jelöltek, akik alkalmas minősítést szereztek, továbbá a kifogástalan életvitel-ellenőrzésen is megfelelnek, hamarosan a szerződéses határvadászok elméleti képzésén vesznek részt.

A toborzás továbbra is folyamatos. A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról, bővebb tájékoztatás, valamint a jelentkezési egységcsomag az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.