Érdeklődés és jelentkezés

2022. 08. 11., cs - 07:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ebből is, abból is akadt az elmúlt napokban Pest megyében. Továbbra is folyamatos a szerződéses határvadász-toborzás.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai igyekeznek minden olyan helyszínt, eseményt, rendezvényt „meglovagolni”, ahol a szerződéses határvadász képzéssel, a jelentkezési feltételekkel, a felvételi eljárással, a várható szolgálati feladatokkal és a testület ajánlatával a lehető legtöbb embert meg tudják szólítani.

Ezen kívül egyéb csatornákon is működik a tájékoztatás és a toborzás, a legutóbbi jelentkező például lakóhelye körzeti megbízottjától értesült a lehetőségről. A körzeti megbízottól kapott információk után a férfi útja a Monori Rendőrkapitányságra vezetett jelentkezésének benyújtására.

A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az új jogviszony tartalmáról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.