Folyamatos a határvadász toborzás

2023. 05. 31., sze - 13:32
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Borsodban az elmúlt napokban 28 helyszínen toboroztak a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2023. május 22-e és május 28-a között, összesen 28 helyszínen toboroztak. Az év 21. hetében többek között Taktaharkányban a Majálison, és Bódvaszilason a közfoglalkoztatottak részére adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is. 

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át munkatársaink.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.