Határvadász toborzás Budapesten

2022. 08. 05., p - 21:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A következő hetekben a fővárosban több helyszínen, több rendezvényen toboroznak a budapesti rendőrök. Sokan érdeklődtek a szerződéses határvadász képzésről.

Júliusban és augusztusban összesen tíz helyen várták, várják az érdeklődőket. Jártak a rendőrök 2022. július 18-án a csepeliek városnapi rendezvényén, július 19-én a BOK csarnokban egy sportrendezvényen, július 21-én a XIII. kerületben, Soroksáron és az Örs vezér téren, de július 20-án, és július 26-án ellátogattak a X. kerületi Cédrus piacra is.

Ezeken a programokon a BRFK munkatársai tájékoztatták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatellátásról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

További budapesti helyszínek és időpontok:

2022. augusztus 11. 10 óra és 14 óra között, valamint augusztus 12. 10 óra és 14 óra között

Szigetfesztivál – Bűnmegelőzési és Kommunikációs Központ

A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az új jogviszony tartalmáról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.